Οι 3 εταιρίες στοιχήματος με τα περισσότερα πλεονεκτήματα για το 2018

Στον σκληρό ανταγωνισμό των στοιχηματικών εταιριών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην ελληνική αγορά καταφέρνουν να ξεχωρίσουν εκείνες που προσφέρουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα. Εξάλλου, όλες λίγο-πολύ προσφέρουν τα ίδια πράγματα. Αυτές που ξεχωρίζουν όμως είναι εκείνες που προσφέρουν τα πράγματα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συνδυάζουν πλεονεκτήματα σε σημαντικούς τομείς.

Τέτοιες εταιρίες σας παρουσιάζουμε παρακάτω. Πρόκειται για τις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν τα περισσότερα και σημαντικότερα πλεονεκτήματα και αναμένεται να ξεχωρίσουν και μέσα στο 2018.

Τα πλεονεκτήματα της Betshop

H υπερσύγχρονη πλατφόρμα στοιχηματισμού της betshop είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της. Προσφέρει πάρα πολλές επιλογές στοιχηματισμού, αλλά παρόλο τον μεγάλο αριθμό στοιχημάτων οι παίχτες θα βρουν γρήγορα αυτό που ψάχνουν. Άλλωστε, μπορούν να αναζητήσουν αγώνες και γεγονότα από το μενού, να πληκτρολογήσουν την ομάδα που τους ενδιαφέρει στη μηχανή αναζήτησης, να φιλτράρουν τους αγώνες ανάλογα με τις αποδόσεις τους ή να σχηματίσουν ένα έτοιμο παρολί, βασιζόμενοι στις προτιμήσεις άλλων παιχτών.

Φυσικά, βασικό πλεονέκτημα αποτελεί και το πρόγραμμα προσφορών της στοιχηματικής εταιρίας. Οι παίχτες κερδίζουν πόντους με κάθε στοίχημα που τοποθετούν, μέσω του προγράμματος ανταμοιβών, να διεκδικήσουν πριμ για την πρώτη τους κατάθεση, αλλά και να αυξήσουν τα κέρδη ή να μειώσουν το ρίσκο των παρολί τους.

Τα πλεονεκτήματα της Novibet

Η Novibet διαθέτει μια ιστοσελίδα στοιχήματος με πολλά πλεονεκτήματα, ειδικά στον τομέα των ειδικών στοιχημάτων, των προσφορών και των υπηρεσιών. Η ποικιλία γεγονότων που προσφέρει είναι μεγάλη, αλλά αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα ειδικά στοιχήματα για κάθε διοργάνωση, άθλημα ή γεγονός (ακόμη και εκτός γηπέδων) που μπορούν να αποφέρουν κέρδη με διαφορετικούς τρόπους. Αρκετές είναι και οι προσφορές της στοιχηματικής εταιρίας. Οι παίχτες μπορούν να κερδίσουν ένα πριμ πρώτης κατάθεσης, να αυξήσουν τα κέρδη των παρολί, να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε αγώνες με 0% γκανιότα. Επίσης μπορούν να διεκδικούν συχνά ανταμοιβές σε κορυφαίους αγώνες.

Ο τομέας των υπηρεσιών τέλος περιλαμβάνει συνηθισμένες δυνατότητες, όπως το cash out και το live streaming, αλλά και κάποιες πιο ασυνήθιστες, όπως το Bet Referral, το οποίο επιτρέπει στους παίχτες να ζητήσουν εξαίρεση από τα ανώτατα όρια στοιχηματισμού.

Tα πλεονεκτήματα της Interwetten

Η… σοβαρή ιστοσελίδα στοιχήματος της Interwetten δείχνει τον επαγγελματισμό των υπευθύνων, αλλά παραμένει διασκεδαστική για τους παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτή. Τα βασικά της πλεονεκτήματα είναι η μεγάλη ποικιλία επιλογών, οι ανταγωνιστικές αποδόσεις και οι λίγες αλλά πολύ συμφέρουσες προσφορές.

Η Interwetten προσφέρει πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε διαφορετικά αθλήματα (ακόμη και σε esports) και ενδιαφέρουσες υπηρεσίες, όπως οι διάφοροι τρόποι αναζήτησης στοιχημάτων, οι προτάσεις κορυφαίων παρολί, η ζωντανή μετάδοση αγώνων και η επιλογή cash out. Στα περισσότερα σημεία οι παίχτες θα δουν άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις που πολλές φορές ξεπερνούν αυτές του ανταγωνισμού. Επιπλέον, αν και το πρόγραμμα προσφορών δεν είναι πλούσιο, οι λίγες προσφορές αυξάνουν σημαντικά την αξία των καταθέσεων και των στοιχημάτων, από τον υπολογιστή και το κινητό.   

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα αλλά και νέα γύρω απο το στοίχημα μπορείτε να επισκέπτεστε το portal sportbet.gr