Ανακοίνωση αποτελεσμάτων δράσης «+δημιουργώ».

Στο πλαίσιο της δράσης «+δημιουργώ»  οι μαθητές και οι μαθήτριες εμπνεύστηκαν δημιούργησαν και αποτύπωσαν με τον πιο αυθεντικό και παραστατικό τρόπο ένα σύγχρονο μήνυμα και μια εικόνα με πολλαπλούς συμβολισμούς έναντι στην ενδοσχολική βία. Οι μαθητές/τριες της πρωτοβάθμιας συμμετείχαν στη δράση με τη δημιουργία αφίσας και οι μαθητές/τριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με το σχεδιασμό του λογότυπου. Οι μαθητές/τριες συμμετείχαν ατομικά ή ομαδικά. Από τις τελικές συμμετοχές που απέστειλαν οι δεκατρείς Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης η Συντονιστική Επιτροπή  ανέδειξε ένα λογότυπο και μία αφίσα.

Οι νικητήριες συμμετοχές της δράσης «+δημιουργώ» είναι:

Για το λογότυπο: Αρχοντία Παπαγεωργίου, Γ? τάξη, 2ο ΓΕΛ Κατερίνης, Ν. Πιερίας (Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Π.Ε. & Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας)

 

Για την αφίσα:οι μαθήτριες της  Ε? τάξη 6/θ Δ.Σ. Σερίφου Ευαγγελία Γεροντάρη, Μαρία Καμούδη, Άννα-Φιλίππα Μέγα, Ερίσα Μπαχριμάι, Κλαούντια Ρεσούλι, Αουρέλα Σέμε και οι εκπαιδευτικοί Ευριδίκη Λούντα εκπαιδευτικός ΠΕ70 και Ολυμπιάδα Κελαηδή εκπαιδευτικός ΠΕ08 (Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Π.Ε. & Δ.Ε. Νοτίου Αιγαίου)

 Με την ολοκλήρωση της δράσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους.

Πηγή: Παρατηρητήριο Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού